info@etalar-teh.ir

راه ارتباط با ما

021-88535255-8

تماس با ما

 وضعیت نابه‌سامان صنف تالارهای پذیرایی با کاهش برگزاری مراسم‌ها

وضعیت نابه‌سامان صنف تالارهای پذیرایی با کاهش برگزاری مراسم‌ها

وضعیت نابه‌سامان صنف تالارهای پذیرایی

وضعیت نابه‌سامان صنف تالارهای پذیرایی با کاهش برگزاری مراسم‌ها

بیژن عبداللهی مقدم ماسوله، رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران می‌گوید: تعداد برگزاری مراسم‌ها تحت تاثیر افت سطح درآمد، قدرت خرید مردم و فعالیت باغ و تالارهای بدون جواز کسب در فضای مجازی کاهش چشمگیری پیدا کرده است. اکنون فعالان در این صنف در شرایط نابه‌سامانی به سرمی‌برند و تالاردارها از کسب وکار خود گله‌مندند.
هرساله با شروع فصل بهار برگزاری مراسم‌های عقد و عروسی از سر گرفته می‌شود و زوج‌های زیادی با نزدیک شدن به اعیاد قربان و غدیر در تب‌وتاب برنامه‌ریزی برای برپایی سوروسات جشن خود می‌افتند. ولی مشاهدات میدانی از کاهش تقاضا جهت رزرو باغ و تالارهای پذیرایی برای برگزاری مراسم‌ها در بهار ۱۴۰۴ حکایت می‌کند. به گفته شماری از فعالان این صنف تنها تعداد انگشت شماری از زوج‌ها این روزها برای رزرو تالار مراجعه می‌کنند و برخلاف گذشته مشتریان زیادی در این صنف وجود ندارد. بیژن عبداللهی مقدم ماسوله، رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران با تاکید بر رکود کسب‌وکار فعالان این صنف می‌گوید: وضعیت کسب‌وکار فعالان در حوزه تالارهای پذیرایی بسیار نابه‌سامان بوده و کاهش تعداد برپایی مراسم‌های مختلف مانند عقد و عروسی در شرایط فعلی در مقایسه با گذشته گواهی بر این موضوع است. متأسفانه تعداد زیادی واحد صنفی بدون جواز کسب وارد این حوزه شده‌اند که فعالیت این واحدها یکی از علل اصلی رکود کسب و کار فعالان اتحادیه پذیرایی با جواز کسب قانونی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران با اشاره به هزینه بالای فعالان این صنف توضیح می‌دهد: اکنون اکثر تالارها در اختیار مستأجران قرار دارند و مستأجر باید هزینه‌های زیادی از جمله اجاره ماهانه، قبوض مختلف، دستمزد کارگر و… را بپردازند. در مقابل تعداد برگزاری مراسم‌ها تحت تأثیر افت سطح درآمد مردم و قدرت خرید آن‌ها کاهش پیدا کرده است و تالاردارها از کسب و کار خود گله‌مندند.

به اعتقاد عبداللهی شیوع ویروس کرونا نیز تأثیر بسزایی بر تغییر فرهنگ خانوار و کاهش برگزاری مراسم‌ها به همراه داشت، وی دراین‌باره اظهار می‌کند: رواج بیماری کرونا باعث تغییر فرهنگ در برگزاری مراسم‌ها در سطح دنیا شد و نه‌تنها ایرانیان بلکه در آسیا و خاورمیانه پیش‌تر مراسم‌هایی پرزرق و برق با تعداد زیادی مهمان برگزار می‌شد. ولی اکنون در کشورهای اطراف نیز شاهد این تغییر فرهنگ و کوچک و کم‌تر شدن تعداد مراسم‌ها هستیم.

وی ادامه می‌دهد: طی سال‌های گذشته واحدهای زیادی بدون جواز کسب وارد این حوزه شده‌اند و تبلیغات زیادی در فضای مجازی منتشر می‌کنند. برخورد با این واحدهای غیرمجاز خارج از مسئولیت اتحادیه است. البته شکایت‌های زیادی از این واحدهای غیرقانونی از سوی مردم وجود دارد و واحدهای نظارتی باید وارد عمل شوند تا از فعالیت این واحدهای غیرمجاز جلوگیری کنند.

در پایان رئیس اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران ضمن امیدواری جهت بهبود یافتن شرایط اقتصادی در کشور بیان می‌دارد: بنده و سایر همکارانم امیدواریم ثبات به اقتصاد کشور بازگردد و بتوان افزایش لحظه‌ای قیمت‌ها را مدیریت کرد تا رونق به تمامی کسب‌وکارها بازگردد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *