آشنایی با اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران
اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران در تاریخ ۱۳۳۰ تاسیس و راه اندازی شد.
در ابتدا برای مدیریت مجالس جشن و عزاداری مردم تالارهای پذیرایی به عنوانی که امروزه وجود دارد ، وجود نداشته است و جشن ها و مراسمی که توسط مردم برگزار می شده است در خانه های بزرگ عده ای معدود از ثروتمندان برگزار می شده است که برگزاری این مراسم ها و مهیا کردن ابزار لازم برای برگزاری این مراسم ها بر عهده صنفی به نام صنف ظروف کرایه بوده است که بنا بر احتیاج اتحادیه این صنف در تاریخ ۱۳۳۰ بنا به نام اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران تاسیس و راه اندازی شد.
اما با مرور زمان و گسترش شهر تهران و افزایش جمعیت و به همراه آن افزایش مراسم های برگزار شده توسط مردم نیاز وجود مکان هایی در شهر برای برگزاری این مراسم ها احساس شد . با تاسیس و ساخت تالار های پذیرایی این صنف در تاریخ ۱۳۴۰ دارای اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی شدند.
اولین رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی جناب آقای حاج خلیل نوروزی می باشند که به همراه آقایان :
هیات مدیره این اتحادیه را تشکیل می دادند.
به علت مرتبط بودن اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و اتحادیه صنف ظروف کرایه، تصمیم گرفته شد تا این دو صنف در هم ادقام شده و تشکیل اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران را بدهند.
بعد از گذشت زمان طولانی و با زیاد شدن دفاتر خدمات مجالس در تهران که اغلب نیز بدون مراجعه به اتحادیه و بدون پروانه کسب فعالیت می نمودند و باعث مشکلات بسیاری برای افرادی که با آنها قرارداد امضاء می کردند، می شدند با پیگیری جناب آقای خسرو ابراهیمی نیا ریاست کنونی اتحادیه برای ساماندهی این دفاتر خدمات مجالس و بالابردن اطمینان مردم این تصمیم گرفته شد که این دفاتر و تمامی شرکت ها و مراکزی که در ضمینه خدمات مجالس و تجهیز مجالس خدماتی ارائه می دهند زیر نظر اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران باشند که این تصمیم با موافقت مجمع محترم امور صنفی ، توزیعی و خدماتی از سال ۱۳۸۵ نام این اتحادیه به نام اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران تغییر یافت.
وزن میوه و شیرینی برای مراسم از موضوعات مهمی است که هر میزبان باید به آن توجه کند. مقدار درست میوه و شیرینی نه تنها رضایت مهمانان را جلب میکند، بلکه از هدررفت مواد غذایی جلوگیری میکند. با برنامهریزی صحیح و رعایت استانداردها، میتوانید بهترین پذیرایی را داشته باشید.
برای هر نفر، حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم میوه پیشنهاد میشود. این مقدار شامل انواعی مانند سیب، پرتقال، موز، یا میوههای کوچکتر مثل خرما و انگور است. همچنین، اگر از شیرینی استفاده میکنید، وزن شیرینی خشک برای هر نفر را حدود ۱۲۰ گرم و شیرینی تر را حدود ۱۸۰ گرم در نظر بگیرید. این ترکیب برای مهمانیها و جشنها بسیار مناسب است و سلیقههای مختلف را پوشش میدهد.
چیدمان میز پذیرایی با تنوع در میوه و شیرینی، جذابیت مراسم شما را افزایش میدهد. با استفاده از میوههای تازه و ترکیب انواع شیرینی خشک و تر، میتوانید مهمانان را بهخوبی راضی نگه دارید.
برای ادامه مطلب کلیک کنید
سوالی دارید؟ از ما چیزی بپرسید
برای تماس با ما اینجا قرار داریم:
برای عضویت در خبر نامه عضو شوید