
توصیه های مرکز سلامت محیط و کار برای اماکن عمومی در مورد کرونا ویروس
در این مقاله از سایت برای شما درباره توصیه های مرکز سلامت محیط و کار برای اماکن عمومی در مورد کرونا ویروس که دغدغه این روزهاست صحبت می نماییم
توصیه های مرکز سلامت محیط و کار برای اماکن عمومی در مورد کرونا ویروس
- نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماریهای تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان
- نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل
- نصب دستورالعمل شستن دستها برای پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های بهداشتی
- وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل
- استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس های بهداشتی
- ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماری های تنفسی
- استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت
- نظافت و گندزدایی دستگیرههای در، نرده پله ها و سرویس های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اتاقها، راه ها، سالن های آمفی تئاتر و … روزانه
- جداسازی سطل، دستمال ها، وسایل نظافت و گندزدایی سرویس های بهداشتی از وسایل مکان های دیگر از جمله آب خوری و غیره
- جمع آوری دستمال کاغذی های استفاده شده و همچنین وسایل یکبارمصرف نظافت در کیسه های پلاستیکی محکم و سطل های دردار پدالی و دفع آنها در آخر هر نوبت کاری توسط مسئول نظافت همان شیفت
- مجزا بودن کلیه لوازم مورد استفاده بهداشتی برای هر فرد مقیم و پرسنل
- استفاده از چادر نماز مهر و سجاده شخصی در نماز خانه
- شستشو نظافت و گندزدایی مستند در سرویس های بهداشتی
- نظافت شستشو و گندزدایی تمام سطوح سرویسهای بهداشتی بعد از هر شیفت به طور مرتب
- وجود سیستم لوله کشی صابون مایع و یا حداقل ظرف همراه با مایع دستشویی در محل سرویس های بهداشتی
- شستشو و گندزدایی مستمر کلیه قسمت های آشپزخانه و یا محل های جانبی
- آموزش های لازم به پرسنل آشپزخانه و سایر پرسنل
- آموزش نحوه شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال ویروس به پرسنل آشپزخانه و سایر پرسنل
- سرو نمک، فلفل، سماق و آب خوردن در بوفه آبدارخانه و آشپزخانه و سالن پذیرایی در بستهبندیهای یکبار مصرف و یا در غیر این صورت گندزدایی مناسب ظروف حاوی آنها
دیگر مقالات سایت: