آشنایی با اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران
اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران در تاریخ ۱۳۳۰ تاسیس و راه اندازی شد.
در ابتدا برای مدیریت مجالس جشن و عزاداری مردم تالارهای پذیرایی به عنوانی که امروزه وجود دارد ، وجود نداشته است و جشن ها و مراسمی که توسط مردم برگزار می شده است در خانه های بزرگ عده ای معدود از ثروتمندان برگزار می شده است که برگزاری این مراسم ها و مهیا کردن ابزار لازم برای برگزاری این مراسم ها بر عهده صنفی به نام صنف ظروف کرایه بوده است که بنا بر احتیاج اتحادیه این صنف در تاریخ ۱۳۳۰ بنا به نام اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران تاسیس و راه اندازی شد.
اما با مرور زمان و گسترش شهر تهران و افزایش جمعیت و به همراه آن افزایش مراسم های برگزار شده توسط مردم نیاز وجود مکان هایی در شهر برای برگزاری این مراسم ها احساس شد . با تاسیس و ساخت تالار های پذیرایی این صنف در تاریخ ۱۳۴۰ دارای اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی شدند.
اولین رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی جناب آقای حاج خلیل نوروزی می باشند که به همراه آقایان :
هیات مدیره این اتحادیه را تشکیل می دادند.
به علت مرتبط بودن اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و اتحادیه صنف ظروف کرایه، تصمیم گرفته شد تا این دو صنف در هم ادقام شده و تشکیل اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران را بدهند.
بعد از گذشت زمان طولانی و با زیاد شدن دفاتر خدمات مجالس در تهران که اغلب نیز بدون مراجعه به اتحادیه و بدون پروانه کسب فعالیت می نمودند و باعث مشکلات بسیاری برای افرادی که با آنها قرارداد امضاء می کردند، می شدند با پیگیری جناب آقای خسرو ابراهیمی نیا ریاست کنونی اتحادیه برای ساماندهی این دفاتر خدمات مجالس و بالابردن اطمینان مردم این تصمیم گرفته شد که این دفاتر و تمامی شرکت ها و مراکزی که در ضمینه خدمات مجالس و تجهیز مجالس خدماتی ارائه می دهند زیر نظر اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران باشند که این تصمیم با موافقت مجمع محترم امور صنفی ، توزیعی و خدماتی از سال ۱۳۸۵ نام این اتحادیه به نام اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران تغییر یافت.
1_اخذ کد پستی ده رقمی واحد کسبی از دفاتر پستی منطقه مربوطه .
2-اعلام شماره تلفن همراه که بنام شخص متقاضی پروانه درامور مشترکین تلفن همراه ثبت شده و با ید کلیه ثبت نام های ذیل با همان شماره همراه صورت پذیرد.
3 – ثبت نام در سایت www.G4B.ir و در ادامه ثبت نام در سایت www.iranianasnaf.ir (ایرانیان اصناف) و اخذ کد رهگیری(عکس پرسنلی که در سایت مذکور بارگذاری می شود باید با کیفیت باشد)
4_ثبت نام در سایت http://tax.gov.ir و اخذ ضریب سطح 45 درصد
5_ثبت نام در سایت , www.ecoat.ir اخذ گواهینامه آموزشی احکام تجارت و کسب و کار
6– ارائه سند مالکیت عین و منفعت ویا منافع ازجمله اجاره نامه ،صلح نامه ،هبه ،قرار داد مشارکت ،مبایعه نامه و یا قرار داد های موضوع ماده (10) قانون مدنی اعم از رسمی ویا عادی
7-اصل و کپی شناسنامه ( تمام صفحات) _ اصل و کپی کارت ملی _اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دایم ، پزشکی یا گواهی اشتغال به تحصیل (افراد بالای 50 سال کارت پایان خدمت الزامی نمیباشد )
8_ 6 قطعه عکس 4*3 .
9– عکس از واحد صنفی (تمامی نقاط) به دو صورت چاپی و CD.
تبصره 1_افرادی که به صورت حقوقی متقاضی پروانه کسب می شوند باید علاوه بر مدارک فوق الف_مصوبه هیئت مدیره ب_اساسنامه ج_آگهی روزنامه رسمی د_آگهی تغییرات ه_ معرفی نامه مدیر عامل یایکی ازاعضاء هیئت مدیره با امضا کلیه اعضا هیئت مدیره ارائه نمایند.
تبصره 2_معرفی نامه برای متقاضیان پروانه کسب ادارت و سازمانهای دولتی الزامی می باشد.
تبصره3_ در صورت داشتن شریک رضایت محضری شریک یا شرکاء و مدارک به ازای هر شریک (کپی صفحه اول شناسنامه ، کپی صفحه اول کارت ملی، 2 قطعه عکس4*6 ) تبصره4 – حداقل سن برای دریافت پروانه کسب 18 سال می باشد .
تبصره5_معرفی مباشر برای هر متقاضی دریافت بیش از یک پروانه کسب الزامی است.
تبصره6_ ارائه پارکینگ مورد نظر جهت متقاضیان پروانه کسب تالار پذیرایی و ارائه انباری مورد نظر برای متقاضیان پروانه کسب دفتر ظروف کرایه
شماره حساب اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس 0100003372005 بانک دی شعبه خیابان سهروردی کد 0131 شبا 460660000000100003372005IR
سوالی دارید؟ از ما چیزی بپرسید
برای تماس با ما اینجا قرار داریم:
برای عضویت در خبر نامه عضو شوید