آشنایی با اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران
اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران در تاریخ ۱۳۳۰ تاسیس و راه اندازی شد.
در ابتدا برای مدیریت مجالس جشن و عزاداری مردم تالارهای پذیرایی به عنوانی که امروزه وجود دارد ، وجود نداشته است و جشن ها و مراسمی که توسط مردم برگزار می شده است در خانه های بزرگ عده ای معدود از ثروتمندان برگزار می شده است که برگزاری این مراسم ها و مهیا کردن ابزار لازم برای برگزاری این مراسم ها بر عهده صنفی به نام صنف ظروف کرایه بوده است که بنا بر احتیاج اتحادیه این صنف در تاریخ ۱۳۳۰ بنا به نام اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران تاسیس و راه اندازی شد.
اما با مرور زمان و گسترش شهر تهران و افزایش جمعیت و به همراه آن افزایش مراسم های برگزار شده توسط مردم نیاز وجود مکان هایی در شهر برای برگزاری این مراسم ها احساس شد . با تاسیس و ساخت تالار های پذیرایی این صنف در تاریخ ۱۳۴۰ دارای اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی شدند.
اولین رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی جناب آقای حاج خلیل نوروزی می باشند که به همراه آقایان :
هیات مدیره این اتحادیه را تشکیل می دادند.
به علت مرتبط بودن اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و اتحادیه صنف ظروف کرایه، تصمیم گرفته شد تا این دو صنف در هم ادقام شده و تشکیل اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران را بدهند.
بعد از گذشت زمان طولانی و با زیاد شدن دفاتر خدمات مجالس در تهران که اغلب نیز بدون مراجعه به اتحادیه و بدون پروانه کسب فعالیت می نمودند و باعث مشکلات بسیاری برای افرادی که با آنها قرارداد امضاء می کردند، می شدند با پیگیری جناب آقای خسرو ابراهیمی نیا ریاست کنونی اتحادیه برای ساماندهی این دفاتر خدمات مجالس و بالابردن اطمینان مردم این تصمیم گرفته شد که این دفاتر و تمامی شرکت ها و مراکزی که در ضمینه خدمات مجالس و تجهیز مجالس خدماتی ارائه می دهند زیر نظر اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران باشند که این تصمیم با موافقت مجمع محترم امور صنفی ، توزیعی و خدماتی از سال ۱۳۸۵ نام این اتحادیه به نام اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران تغییر یافت.
در اين جلسه ابتدا حميدرضا رستگار عضو هئيت رئيسه اتاق اصناف تهران در ارتباط با ضرايب مالياتي گفت: ضرايب مالياتي يک تيغ دولبه براي اصناف است؛ به طوري که هم مي تواند براي آنها خطرناک باشد هم با پيگيرها و اقدامات لازم مفيد و کارساز گردد.
رستگار بيان کرد: از سال ۹۸ که سازمان امور مالياتي معيار عملکرد خود را بر اساس داشته هاي خود ضريب مالياتي اينتا کد قرار متاسفانه اين ضريب براي موديان هيچ کاربردي ندارد اما اگر براي محاسبه مالياتي مشکلاتي پيش بيايد و به علي الراس برسد قطعا به درد مي خورد و مي توانيم از آن استفاده کنيم.
وي افزود: مسلما سازمان امور مالياتي نسبت به تامين اعداد و ارقامي که دولت در بودجه متعهد آن شده پايبند بوده و از طريق ماليات برآورده مي سازد ولي آن چيزي که براي ما مهم است اين که رقم هاي مالياتي براي بيشتر(عمده و خرده فروشان) متوسط به پايين بسيار زياد است و بسياري از صنوف از ميزان ماليات ها ناراحت هستند.
عضو هئيت رئيسه اتاق اصناف تهران با تاکيد بر آموزش و ارتقاي دانش مالياتي اصناف گفت: سازمان امور مالياتي در پي موديان بدون برنامه و با خطا و اشتباه بيشتر است و متاسفانه اصناف هم به لحاظ آموزش و کسب اطلاعات مورد نياز اقدامات لازم را انجام نداده است؛ لذا در بحث محاسبه مالياتي چالش هاي بسياري داريم. بر اين اساس بايد از همين الان بحث مالياتي و موضوعات مرتبط را پيگيري کنيم.
در ادامه اين جلسه روسا و مشاوران مالياتي اتحاديه هاي صنفي پارچه فروشان، بارفروشان، رنگ فروشان، تالارداران و آرايشگران زنانه به بيان نظرات و مشکلات خود در خصوص ضرايب مالياتي تعيين شده پرداخته و خواستار تغيير و کاهش اين ضرايب شدند که مقرر گرديد از سوي اتاق اصناف تهران مورد بررسي و پيگيري قرار گيرد.
با تشکر از پیگیری های جناب آقای بیژن عبداللهی مقدم ماسوله رئیس اتحادیه تالار های پذیرایی و تجهیز مجالس تهران برای کم کردن ضرایب مالیاتی برای اعضای محترم صنف.
سوالی دارید؟ از ما چیزی بپرسید
برای تماس با ما اینجا قرار داریم:
برای عضویت در خبر نامه عضو شوید