پروتکلهای بهداشتی تالارهای پذیرایی
شرایط غیر بهداشتی در اماکن عمومی همانند تالارها، میتواند منجر به شیوع سریع بیماریها و در نتیجه مشکلات تنفسی و حتی اختلالات روده شود. مخصوصا در این شرایط که بیماری کرونا افزایش یافته است، پروتکلهای بهداشتی تالارهای پذیرایی حتما باید با مدیریت کاملی انجام شود و مسئول تالار نیز در این عرصه سختگیری کند. ما در این مقاله قسمتهای مهمی را که در معرض ویروس قرار دارند را نام خواهیم برد، با ما همراه باشید.
رعایت پروتکلهای بهداشتی در قسمتهای مهم تالار
ورودی هتل:
ورودی هتل یکی از مهمترین مناطق برای ایجاد و تجمع باکتری است. از لحظهای که یک مهمان از در عبور میکند، انتظار دارد که از سبک، کیفیت و تمیزی عالی برخوردار باشد. اطمینان حاصل کنید که نظافت منظم با تمرکز بر مناطق رفت و آمد انجام میشود، وروی هتل به دلیل رفت و آمدهای فراوان یکی از مهمترین مکانهای است که نیاز به نظافت روزانه دارد. اطمینان حاصل کنید که کارکنان نظافت از خطرات آلودگی متقابل آگاهی دارند. دستکشهایی که هنگام تمیز کردن توالت استفاده میشوند باید قبل از تماس با هر سطح یا جسم دیگر دور ریخته و تعویض شوند. موارد پرمصرف مانند کنترل از راه دور، کلیدهای روشنایی، لیوانهای آشامیدنی و … باید کاملا تمیز شوند و پروتکلهای بهداشتی تالارهای پذیرایی رعایت شوند، تا شیوع باکتریها محدود شود.
دستشویی:
نظافت و تمیزی دستشویی را هرگز نباید دست کم گرفت. یک تجربه دستشویی خوب و تمیز میتواند نگرش کلی مهمان هتل نسبت به نام تجاری شما را برای بهتر تحت تأثیر قرار دهد و درک او از کسب و کار، کیفیت خدمات و استاندارد بهداشتی را که به مهمان ارائه میدهد، افزایش دهد.
اطمینان حاصل کنید که امکانات کافی برای شستن و خشک کردن دستها و دفع مواد زائد بهداشتی در نظر گرفته شده است. راه حل های بدون لمس به حداقل رساندن تماس و کاهش انتقال میکروب ها کمک می کند. تمیزکنندههای صندلی توالت تهیه کنید تا تعداد میکروبهای پخش شده از اثر عطسه را محدود کنید. خوشبو کنندهها یا دستگاههای تصفیه هوا را برای حفظ دستشویی با بوی مطبوع نصب کنید. در این شرایط خطرناک پروتکلهای بهداشتی تالارهای پذیرایی را هرگز نباید دست کم گرفت.
آشپزخانه و مکانهای غذاخوری:
اگر روشهای بهداشتی صحیح اعمال نشود، آلودگی متقابل و انتشار باکتری در آشپزخانه به راحتی رخ میدهد. کارکنان را در مورد روشهای صحیح شستشوی دست و سیاستهای استفاده از دستکش آموزش دهید تا شیوع میکروب از دست به مواد غذایی و سطحی به حداقل برسد. اطمینان حاصل کنید که امکانات مناسب شستشوی دست فراهم شده است. حولههای کاغذی یا پارچهای و سطل آشغال همه باید در این مکانهای عمومی رعایت شوند. راه حل های بدون لمس به کاهش خطر انتشار میکروب ها کمک میکند.
برای اطمینان از کاهش آلودگی متقاطع، سطوح کار را به طور مرتب ضدعفونی کنید. راه حلهای نظارت بر شستشوی دستی میتواند میزان شستشوی دست کارکنان را افزایش داده و اطمینان حاصل کند که کارکنان شما طبق پروتکلهای مربوطه دستهای خود را میشویند.
کلام آخر
رعایت پروتکلهای بهداشتی تالارهای پذیرایی از مهمترین نکاتی است که حتما باید به آن توجه گردد. امروزه با توجه به شیوع بیماری کرونا کوچکترین غفلت منجر به آسیبات جبران ناپذیری خواهد شد. امیدوارم به موارد گفته شده در این مقاله توجه گردد.همچنین شما عزیزان میتوانید لیست بهترین تالار های پذیرایی تهران به همراه لیست تجهیزات آن ها را مشاهده کنید. ممنونم از توجه شما.
خدمات ما :
مقالات مرتبط :
راه های ارتباطی با ما: