info@etalar-teh.ir

راه ارتباط با ما

021-88535255-8

تماس با ما

 توصیه های مرکز سلامت محیط و کار برای اماکن عمومی در مورد کرونا ویروس

توصیه های مرکز سلامت محیط و کار برای اماکن عمومی در مورد کرونا ویروس

در این مقاله از سایت برای شما درباره توصیه های مرکز سلامت محیط و کار برای اماکن عمومی در مورد کرونا ویروس که دغدغه این روزهاست صحبت می نماییم

توصیه های مرکز سلامت محیط و کار برای اماکن عمومی در مورد کرونا ویروس

  1. نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماری‌های تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان
  2. نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل
  3. نصب دستورالعمل شستن دستها برای پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های بهداشتی
  4. وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل
  5. استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس های بهداشتی
  6. ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماری های تنفسی
  7. استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت
  8. نظافت و گندزدایی دستگیره‌های در، نرده پله ها و سرویس های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اتاقها، راه ها، سالن های آمفی تئاتر و … روزانه
  9. جداسازی سطل، دستمال ها، وسایل نظافت و گندزدایی سرویس های بهداشتی از وسایل مکان های دیگر از جمله آب خوری و غیره
  10. جمع آوری دستمال کاغذی های استفاده شده و همچنین وسایل یکبارمصرف نظافت در کیسه های پلاستیکی محکم و سطل های دردار پدالی و دفع آنها در آخر هر نوبت کاری توسط مسئول نظافت همان شیفت
  11. مجزا بودن کلیه لوازم مورد استفاده بهداشتی برای هر فرد مقیم و پرسنل
  12. استفاده از چادر نماز مهر و سجاده شخصی در نماز خانه
  13. شستشو نظافت و گندزدایی مستند در سرویس های بهداشتی
  14. نظافت شستشو و گندزدایی تمام سطوح سرویس‌های بهداشتی بعد از هر شیفت به طور مرتب
  15. وجود سیستم لوله کشی صابون مایع و یا حداقل ظرف همراه با مایع دستشویی در محل سرویس های بهداشتی
  16. شستشو و گندزدایی مستمر کلیه قسمت های آشپزخانه و یا محل های جانبی
  17. آموزش های لازم به پرسنل آشپزخانه و سایر پرسنل
  18. آموزش نحوه شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال ویروس به پرسنل آشپزخانه و سایر پرسنل
  19. سرو نمک، فلفل، سماق و آب خوردن در بوفه آبدارخانه و آشپزخانه و سالن پذیرایی در بسته‌بندی‌های یکبار مصرف و یا در غیر این صورت گندزدایی مناسب ظروف حاوی آنها

دیگر مقالات سایت:

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *