info@etalar-teh.ir

راه ارتباط با ما

021-88535255-8

تماس با ما

 تالار­های پذیرایی در زمان کرونا

تالار­های پذیرایی در زمان کرونا

تالارهای عروسی یا تالار­های پذیرایی به مکان­هایی گفته می­شود که از آن­ها برای تجمعات به منظور برگزاری قرار­های کاری، مراسم عروسی، ترحیم و … استفاده می­شود. تالارها اغلب ساختمان­هایی بزرگ و مسقف هستند که در برخی موارد دارای فضای باز و فضای سبز جهت استفاده میهمانان می­باشند.

از وظایف تالار­های عروسی می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تهیه میوه و غذا
  • آماده­سازی سفره عقد
  • معرفی گروه­های موسیقی
  • ارائه خدمات مناسب
  • معرفی گروه­های فیلمبرداری و عکاسی

 

تالار عروسی در زمان کرونا

مزایای استفاده از تالار های پذیرایی :

به طور کلی استفاده از تالارهای پذیرایی برای برگزاری مراسم­های مختلف مزایای بسیاری نسبت به برگزاری آن­ها در خانه دارد، که از این مزایا می­توان به سرویس پذیرایی آسان، امکانات مناسبی چون رختکن و سالن غذاخوری، تمیزی و نظافت بالا و … اشاره کرد.

اما امروزه با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت­های پیش آمده رزرو تالار به طرز چشم­گیری کاهش پیدا کرده است.

به طوری­ که بسیاری از افراد ترجیح می­دهند تا مراسم­های خود را کنسل کنند و آن را به تعویق بیاندازند. اما همزمان با این موج جدید  و ممنوعیت برگزاری مراسم­های مختلف در تالارهای عروسی برخی از افراد ترجیح می­دهند تا مراسم­های خود را به صورت پنهانی در برخی از تالار­ها و حتی در پارکینگ منازل خود برگزار کنند.

از آنجا که برگزاری این گونه مراسم­ها به طرز اجتناب ناپذیری تجمع افراد را به دنبال دارد، بسیاری از کارشناسان بهداشتی تا بهتر شدن اوضاع مخالف باز شدن تالار­ها هستند.

مزایای استفاده از تالار های پذیرایی

البته امروزه در نقاطی از کشور که از وضعیت قرمز عبور کرده اند  با رعایت پروتکل­های بهداشتی در برخی از تالار­ها مراسم­های مختلف برگزار می­شود.

برگزاری مراسم در تالار­های عروسی

از آنجا که تالار­های پذیرایی یکی از صنوفی بودند که در دوران پاندمی کرونا متحمل خسارت­های فراوانی شدند، از سمت وزارت بهداشت تصمیمی مبتنی بر بازگشایی تالار­ها در مناطق زرد با رعایت پروتکل­های بهداشتی گرفته شد؛ تا ضمن حفظ سلامتی و ایمنی مردم، شرایط لازم برای ادامه کار تالار­های پذیرایی نیز فراهم آید. طبق شیوه نامه و پروتکل­های بهداشتی ابلاغ شده از سمت وزارت بهداست تالار­های عروسی موظف به فعالیت با 50 درصد ظرفیت خود هستند.

در ادامه نیز به بررسی پروتکل­های بهداشتی ابلاغ شده می­پردازیم:

پروتکل­های بهداشتی

رعایت فاصله گذاری اجتماعی:

عمده­ترین نکات در میان پروتکل­های بهداشتی رعایت فاصله گذاری اجتماعی یعنی فاصله­ای بین 1 تا 1.5 متر میان افراد است. رعایت این نکته در تالارهای عروسی نیز واجب است که در راستای آن میز­ها باید با فاصله 1 متر از یکدیگر و به صورت یکی در میان قرار بگیرند.

ضدعفونی و گندزدایی:

تمام میزها و صندلی­ها و تک تک بخش­های هر تالار به خصوص آشپزخانه پیش از استفاده باید به طور کامل با دستگا­های مخصوص ضدعفونی شوند.

ارائه ماسک، دستکش و محلول­های ضدعفونی کننده:

هر تالار موظف است تا به مقدار کافی ماسک و دستکش و محلول ضدعفونی کننده برای میهمانان و کارکنان خود تهیه کند.

تب سنجی:

هر تالاری موظف است تا ضمن تب سنجی از میهمانان پیش از ورودشان، از تمام کارکنان و کارمندان خود تست سلامت بگیرد و در سامانه وزارت بهداشت نیز ثبت نام به عمل آورد.

برگزاری مراسم در تالار­های عروسی

خدمات ما :

مقالات مرتبط :

راه های ارتباطی با ما:

 

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *