بازگشایی تالارهای پذیرایی در شرایط کرونایی
ویروس کوید 19 مدت طولانی است که مهمان ناخواندهی خانههایمان شده است و به این زودیها هم قصد رفتن ندارد. بسیاری از مشاغل از جمله تالارهای پذیرایی تحت تاثیر این ویروس قرار گرفتهاند و به علت حفظ سلامت و امنیت مردم در این مدت بسته بودهاند اما هرچه جلوتر میرویم ماندگاری این ویروس در میان ما طولانیتر میشود و هر لحظه بیشتر به زندگی عادی قبل از کرونایی باز میگردیم.در این میان، بازگشایی تالار پذیرایی نیز زیر نظر ستاد مبارزه با کرونا مورد بررسی قرار گرفته است، اما این بازگشایی تحت چه شرایطی صورت میگیرد؟
شرایط بازگشایی تالارهای پذیرایی
بازگشایی تالار پذیرایی مقولهای حساس میباشد و طبق آخرین خبرهایی که ما داریم لازم است تا پروتکلهای بهداشتی و موارد خاصی رعایت شود تا اجازه بازگشایی آنها داده شود.
در ادامه به چند مورد از این موارد بهداشتی اشاره میکنیم تا بدانید که بازگشایی تالارهای پذیرایی کاملا طبق استانداردهای بهداشتی صادر شده از سمت ستاد مبارزه با کرونا خواهد بود.
فاصلهی اجتماعی
در تمام طول مراسم و قبل از مراسم، یعنی در پروسهی آماده کردن تالار، فاصلهی اجتماعی 1 تا 2 متر میان کارکنان باید رعایت شود.
پذیرش با نصف ظرفیت
تالارهای پذیرایی باید نصف ظرفیت خود پذیرش بگیرند تا امکان ایجاد فاصله میان میزهای پذیرایی باشد. این مورد یکی از مهمترین شرایط بازگشایی تالارهای پذیرایی میباشد.
استفاده از ماسک و دستکش
در کنار اینکه کارکنان با یکدیگر فاصله دارند، با مشتری و مهمانان نیز فاصله را رعایت کنند و در تمام طول زمانی که در محل کار حاضر هستند حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند.
مواد ضد عفونیکننده
مواد ضد عفونیکننده باید در تالار موجود باشد و مرتبا باید میزها، صندلیها و ظروف ضد عفونی شود تا خطر کوید 19 در زمان بازگشایی تالارهای پذیرایی کمتر شود .
بررسی وضعیت کرونا در کارکنان
اگر کسی از کارکنان به ویروس کرونا مبتلا شد، باید تمام کسانی که در محل کار با او در ارتباط بودهاند آزمایش دهند و به صورت روزانه باید وضعیت ابتلا به کرونا در میان کارکنان بررسی شود.
گواهینامهی سلامت و کارت بهداشت
حتما باید گواهینامهی سلامت و کارت بهداشت برای کارکنان دریافت شود.
تعداد کارکنان
تعداد کارکنانی که با غذا و دیگر مواد خوراکی رابطهی مستقیم دارند باید محدود شود تا احتمال آلوده شدن غذا کمتر شود.
بستهبندی مواد غذایی
برای کنترل این بیماری در هنگام بازگشایی تالارهای پذیرایی پیشنهاد شده است تا مواد غذایی در بستهبندی ارائه شود و به صورت پرسهای یک نفره باشد.
داشتن نشان استاندارد مواد اولیه
تمام مواد اولیهی استفاده شده باید دارای پروندهی بهرهبرداری و نشان استاندارد سلامت باشند.
زمان مناسب قرار گیری ظروف و لوازم غذا
ظروف و لوازم غذا نباید تا قبل از زمان سرو آن روی میز چیده شود چون که امکان دارد در این فاصله آلوده شود و حتما قبل از قرارگیری روی میز نیز باید ضدعفونی شود.
مجهز بودن به سیستم تهویهی هوای قوی
در هنگام بازگشایی تالارهای پذیرایی در شرایط کرونایی، سالن مورد نظر حتما باید دارای سیستم تهویهی هوای قوی باشد و منافذ کافی برای ورود و خروج هوا وجود داشته باشد.
ورود و خروج مهمانان
ورود و خروج مهمانان به پارکینک و یا خود تالار پذیرایی نباید به صورت گروهی باشد و باید فاصله اجتماعی رعایت شود.
با رعایت نکات بالا بسیاری از تالارهای پذیرایی در مناطق زرد و سفید بازگشایی شدهاند و تلاش در این است تا با اعمال صد در صدی این قوانین، آرامش و امنیت برای مشتریان و مهمانانِ آنها فراهم شود .
خدمات ما :
مقالات مرتبط :
راه های ارتباطی با ما: