تالارهای پذیرایی در زمان کرونا
تالارهای عروسی یا تالارهای پذیرایی به مکانهایی گفته میشود که از آنها برای تجمعات به منظور برگزاری قرارهای کاری، مراسم عروسی، ترحیم و … استفاده میشود. تالارها اغلب ساختمانهایی بزرگ و مسقف هستند که در برخی موارد دارای فضای باز و فضای سبز جهت استفاده میهمانان میباشند.
از وظایف تالارهای عروسی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تهیه میوه و غذا
- آمادهسازی سفره عقد
- معرفی گروههای موسیقی
- ارائه خدمات مناسب
- معرفی گروههای فیلمبرداری و عکاسی
مزایای استفاده از تالار های پذیرایی :
به طور کلی استفاده از تالارهای پذیرایی برای برگزاری مراسمهای مختلف مزایای بسیاری نسبت به برگزاری آنها در خانه دارد، که از این مزایا میتوان به سرویس پذیرایی آسان، امکانات مناسبی چون رختکن و سالن غذاخوری، تمیزی و نظافت بالا و … اشاره کرد.
اما امروزه با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای پیش آمده رزرو تالار به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده است.
به طوری که بسیاری از افراد ترجیح میدهند تا مراسمهای خود را کنسل کنند و آن را به تعویق بیاندازند. اما همزمان با این موج جدید و ممنوعیت برگزاری مراسمهای مختلف در تالارهای عروسی برخی از افراد ترجیح میدهند تا مراسمهای خود را به صورت پنهانی در برخی از تالارها و حتی در پارکینگ منازل خود برگزار کنند.
از آنجا که برگزاری این گونه مراسمها به طرز اجتناب ناپذیری تجمع افراد را به دنبال دارد، بسیاری از کارشناسان بهداشتی تا بهتر شدن اوضاع مخالف باز شدن تالارها هستند.
البته امروزه در نقاطی از کشور که از وضعیت قرمز عبور کرده اند با رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی از تالارها مراسمهای مختلف برگزار میشود.
برگزاری مراسم در تالارهای عروسی
از آنجا که تالارهای پذیرایی یکی از صنوفی بودند که در دوران پاندمی کرونا متحمل خسارتهای فراوانی شدند، از سمت وزارت بهداشت تصمیمی مبتنی بر بازگشایی تالارها در مناطق زرد با رعایت پروتکلهای بهداشتی گرفته شد؛ تا ضمن حفظ سلامتی و ایمنی مردم، شرایط لازم برای ادامه کار تالارهای پذیرایی نیز فراهم آید. طبق شیوه نامه و پروتکلهای بهداشتی ابلاغ شده از سمت وزارت بهداست تالارهای عروسی موظف به فعالیت با 50 درصد ظرفیت خود هستند.
در ادامه نیز به بررسی پروتکلهای بهداشتی ابلاغ شده میپردازیم:
پروتکلهای بهداشتی
رعایت فاصله گذاری اجتماعی:
عمدهترین نکات در میان پروتکلهای بهداشتی رعایت فاصله گذاری اجتماعی یعنی فاصلهای بین 1 تا 1.5 متر میان افراد است. رعایت این نکته در تالارهای عروسی نیز واجب است که در راستای آن میزها باید با فاصله 1 متر از یکدیگر و به صورت یکی در میان قرار بگیرند.
ضدعفونی و گندزدایی:
تمام میزها و صندلیها و تک تک بخشهای هر تالار به خصوص آشپزخانه پیش از استفاده باید به طور کامل با دستگاهای مخصوص ضدعفونی شوند.
ارائه ماسک، دستکش و محلولهای ضدعفونی کننده:
هر تالار موظف است تا به مقدار کافی ماسک و دستکش و محلول ضدعفونی کننده برای میهمانان و کارکنان خود تهیه کند.
تب سنجی:
هر تالاری موظف است تا ضمن تب سنجی از میهمانان پیش از ورودشان، از تمام کارکنان و کارمندان خود تست سلامت بگیرد و در سامانه وزارت بهداشت نیز ثبت نام به عمل آورد.
خدمات ما :
مقالات مرتبط :
راه های ارتباطی با ما: