آشنایی با اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران
اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران در تاریخ ۱۳۳۰ تاسیس و راه اندازی شد.
در ابتدا برای مدیریت مجالس جشن و عزاداری مردم تالارهای پذیرایی به عنوانی که امروزه وجود دارد ، وجود نداشته است و جشن ها و مراسمی که توسط مردم برگزار می شده است در خانه های بزرگ عده ای معدود از ثروتمندان برگزار می شده است که برگزاری این مراسم ها و مهیا کردن ابزار لازم برای برگزاری این مراسم ها بر عهده صنفی به نام صنف ظروف کرایه بوده است که بنا بر احتیاج اتحادیه این صنف در تاریخ ۱۳۳۰ بنا به نام اتحادیه صنف ظروف کرایه تهران تاسیس و راه اندازی شد.
اما با مرور زمان و گسترش شهر تهران و افزایش جمعیت و به همراه آن افزایش مراسم های برگزار شده توسط مردم نیاز وجود مکان هایی در شهر برای برگزاری این مراسم ها احساس شد . با تاسیس و ساخت تالار های پذیرایی این صنف در تاریخ ۱۳۴۰ دارای اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی شدند.
اولین رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی جناب آقای حاج خلیل نوروزی می باشند که به همراه آقایان :
هیات مدیره این اتحادیه را تشکیل می دادند.
به علت مرتبط بودن اتحادیه صنف تالارهای پذیرایی و اتحادیه صنف ظروف کرایه، تصمیم گرفته شد تا این دو صنف در هم ادقام شده و تشکیل اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران را بدهند.
بعد از گذشت زمان طولانی و با زیاد شدن دفاتر خدمات مجالس در تهران که اغلب نیز بدون مراجعه به اتحادیه و بدون پروانه کسب فعالیت می نمودند و باعث مشکلات بسیاری برای افرادی که با آنها قرارداد امضاء می کردند، می شدند با پیگیری جناب آقای خسرو ابراهیمی نیا ریاست کنونی اتحادیه برای ساماندهی این دفاتر خدمات مجالس و بالابردن اطمینان مردم این تصمیم گرفته شد که این دفاتر و تمامی شرکت ها و مراکزی که در ضمینه خدمات مجالس و تجهیز مجالس خدماتی ارائه می دهند زیر نظر اتحادیه تالارهای پذیرایی و ظروف کرایه تهران باشند که این تصمیم با موافقت مجمع محترم امور صنفی ، توزیعی و خدماتی از سال ۱۳۸۵ نام این اتحادیه به نام اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران تغییر یافت.
مؤدیان مشمول مطابق فراخوان سازمان امور مالیاتی کشور ابتدا باید وارد سامانه عملیات الکترونیکی مودیان
مالیاتی به آدرس tax.gov.ir شده و از منوهای سمت راست گزینه ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی
را انتخاب نمایند.
برای ورود به این سامانه می بایست نام کاربری و کلمه عبور سامانه ثبت نام الکترونیک سازمان امور مالیاتی را
داشته باشید. برای اطمینان از داشتن نام کاربری ثبت نام الکترونیک می توانید از لینک های مرتبط پایین صفحه
گزینه آیا من ثبت نام الکترونیک دارم؟ را انتخاب نمایید.
برای اطلاعات بیشتر فایل زیر را دانلود کنید.
فرخوان صاحبان محترم حرف و مشاغل مشمول نصب ، راه اندازی و استفاده از سامانه صندوق فروش
در اجرای ماده (3) آیین نامه اجرایی تبصره (2) ماده 169 قانون مالیات های مستقیم اصلاحیه مصوب 1394/04/31 و تبصره (1) ماده مذکور در خصوص تعیین اولویت مودیان مالیاتی برای نصب ،راه اندازی و استفاده از سامانه صندوق فروش بر اساس قانون مزبوز ، تمامی صاحبان حرف و مشاغل (اشخاص حقیقی) زیر از ابتدای سال 1399 ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش و صدور صورتحساب فروش مطابق مقررات می باشند.
لذا از کلیه صاحبان مشاغل و حرف مذکور دعوت به عمل می آید که از ابتدای مهرماه سال جاری با مراجعه به درگاه عملیات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی
نسبت به ثبت سریال استاندارد پایانه /پایانه های پرداخت اقدام فرمایید.
سوالی دارید؟ از ما چیزی بپرسید
برای تماس با ما اینجا قرار داریم:
برای عضویت در خبر نامه عضو شوید